Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Telefon : 0 342 641 20 11
Belgegeçer : 0 342 641 20 11
WEB https://yavuzeliyssortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hüriyet Mah. Briketçiler Cad. Kapalı Spor Salonu bitişiği No 17 Yavuzeli GAZİANTEP
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; çağdaş eğitim düzeyine ulaşmış, demokratik, idealist, sürekli kendini yenileyen, okuyan, bilgiyi araştırıcı, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılan, topluma faydalı, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Okulumuz için Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını okul ve çevre koşullarını da göz önünde bulundurarak etkili ve verimli bir şekilde uygulayabilmek. Okul idari görevlileri ve öğretmenleri olarak öncelikli görevimiz öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktır. Öğrencilerimizin kişisel bakım ve yeterlilik gelişimlerini sağlayarak öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli becerileri kazanacakları ortamlar oluşturmak amaçlarımız arasında yer almaktadır. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda sadece öğrenci gelişimi değil idari personel, öğretmen ve çevresel gelişimleri de öncelikler arasında görülmektedir. Eğitim ve öğretim kalitesini arttırma düşüncesi öncelikli hedeflerimizdendir.
BAŞARILAR : TOPLAM KALİTE ÖDÜLÜ ´YILIN KALİTE EKİBİ İKİNCİLİĞİ´ V. İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ PROJE ÇALIŞMASI FİNAL SERGİSİ KATILIMI

Öğretim Şekli :TAM GÜNLÜ EĞİTİM
Saatler : BAŞLAMA SAATİ: 08.00 ÇIKIŞ SAATİ: 15.10